Wiro Reclame: al 44 jaar die drive

Aandacht en zorg, van eerste idee tot uiteindelijke realisatie en montage; het zijn de uitgangspunten die Wiro Reclame tot een gewaardeerde speler maken in de wereld van de belettering. Al 44 jaar lang. Opdrachten verwerft Wiro niet zelden dankzij een in de loop van vele jaren opgebouwd vertrouwen. En dat wordt nooit beschaamd. Van reclameschilder tot signmaker; technieken veranderen, maar nimmer de kwaliteit.

Rini en Wilhelmien van Rodijnen startten Wiro Reclame op 1 december 1976. Waar beletteringen aanvankelijk met verf en penseel werden gedaan, gebeurt dit tegenwoordig via de computer. Maar wat nooit verdween, is de drive vakwerk af te leveren. Snelheid en prijs zijn troeven van de Berghemse signmaker, die het totale proces – van ontwerp tot realisatie en montage – in eigen beheer heeft. Bovendien is Wiro altijd meegegaan in technische ontwikkelingen. Apparatuur werd daar voortdurend op afgestemd. Dat weten ook talloze reclamebureaus. Hun opdrachten lopen uiteen van reclameborden, autoreclame, sportvelden- en gevelreclame, groot formaat full colour prints tot textieldeuk.

1976

Inschrijving Kamer van Koophandel

wiro-reclame-berghem-kvk

1976

Eerste opdracht voor Rini van Rodijnen.
Veetrailer opgeknapt en voorzien van geschilderde reclame.

wiro-reclame-berghem-faasen1976

Autoreclame en reclameborden

Wiro doet het snel en goed, omdat een auto niet stil hoort te staan en vaak lang mee moet. En betaalbaar, omdat een voertuig toch al een hele investering is. Iedere auto, bus of truck met oplegger wordt volgens deze uitgangspunten beletterd. Desgewenst op locatie. Wiro realiseert een subtiel logo bij de voordeur, een bouwbord, een achterwand voor een stand of een compleet sportveld voorzien van reclameborden. Desgewenst inclusief plaatsen en monteren. Ook voor wie alleen een logo op een sticker of briefpapier voorhanden heeft.

1978

Portierbelettering van VW pick-up voor Bauman Grafmonumenten.
Handgeschilderd met penseel en stok.

1983

Autobelettering De Babyhoek Berghem
Handgeschilderd.

1986

Ford pick-up bedrijfswagen

Gevelreclame en groot formaat

De uitstraling van een bedrijfs- of winkelpand is een ‘visitekaartje’. En dus belettert of ‘signeert’ Wiro etalageruiten, de overstek of lichtbak. Of realiseert kunststof freesletters. Ook voor – buitengewoon – groot formaat schrikt men in Berghem niet terug. Met de modernste apparatuur zijn alle denkbare beletteringen te realiseren. Maar ook posters op papier of stickers. Voor een unieke beurspresentatie, bijvoorbeeld.

Ingericht voor de toekomst

Het bedrijfspand aan de Hoessenboslaan heeft in het oog springende voorgevel. De glazen pui is tot op de eerste verdieping doorgetrokken, voor optimale toegang van daglicht op de werkplekken. De montage-, print- en kantoorruimtes zijn ingericht om het werk efficiënt uit te voeren. Wiro Reclame is daarmee – letterlijk – ingericht voor de toekomst. Tegelijk met het veertigjarig jubileum wordt naast een bedrijfsfilm ook een nieuwe website gepresenteerd. Een nieuwe bus laat op de weg zien dat Wiro alle reden heeft voor een feestje en tot slot zijn ook de medewerkers in nieuwe bedrijfskleding gestoken.

2015

Niewbouw aan Hoessenboslaan Berghem

wiro-reclame-berghem-nieuwpand2015

Korte lijnen

Persoonlijke aandacht is één van de speerpunten van Wiro Reclame. U wordt direct geholpen, zonder omwegen, door de juiste persoon.

Snelle service

Met spoed een bord of belettering nodig? Wiro Reclame staat bekend om zijn snelle service. In overleg is een korte doorlooptijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Zelf ervaren wat Wiro voor u kan betekenen? Bel 0412 40 19 44 of mail naar info@wiroreclame.nl voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.