oktober 2014

‘Geweldige opdracht, voor een geweldige klant’

Wiro belettert het nieuwe wagenpark van Kemkens.
Toen de deal rond was, heeft hij er ’s avonds een goed glas op gedronken, bekent Rini van Rodijnen. “Want dit is een geweldige opdracht, voor een prachtige klant, die ons veel werk bezorgt. Een opdracht die we hebben verworven op basis van een in de loop van vele jaren opgebouwd vertrouwen. Dat hebben we nooit beschaamd. En dat mag best eens gezegd worden, vonden beide partijen.”

Die ‘beide partijen’ zijn Wiro Reclame, dat al 36 jaar beletteringen verzorgt, en Kemkens Installatiebedrijf, met vestigingen in Oss, Helmond en Oosterhout. De geschiedenis van deze installateur gaat 150 jaar terug. Kemkens laat haar wagenpark al tientallen jaren door Wiro Reclame beletteren. Onlangs is een nieuw en bijzonder mammoetproject gestart.

wiro2693

Drive
Binnen het team van vier medewerkers is Rini van Rodijnen het gezicht van Wiro Reclame. In de beginjaren werkte hij met verf en penseel, inmiddels geheel geautomatiseerd. Maar wat nooit is veranderd, is de drive vakwerk af te leveren. Snelheid en prijs zijn daarbij sterke punten van de Berghemse signmaker, die het totale proces in eigen beheer heeft.
Voor -buitengewoon- groot formaat schrikt Wiro Reclame niet terug. Met de modernste apparatuur in huis zijn alle denkbare beletteringen te realiseren. “We hebben alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn daar altijd in mee gegaan”, aldus Van Rodijnen. Dat weten ook talloze reclamebureaus. Opdrachten lopen uiteen van reclameborden, sportvelden- en beursreclame via gevelreclame, groot formaat full colour prints tot autoreclame.

Beloning
In die laatste discipline valt de opdracht die Wiro Reclame voor Kemkens uitvoert. “Kemkens is een samenwerking aangegaan met Essent. Laatstgenoemde heeft een nieuw logo en dus moeten tweehonderd voertuigen van Kemkens’ wagenpark van nieuwe beeldmerken worden voorzien.” Omdat het Oosterhoutse filiaal van het installatiebedrijf een eigen beletteraar had, werd tot inschrijving besloten. “We kregen deze opdracht beslist niet in de schoot geworpen; we moesten er voor strijden. Dat we hem daadwerkelijk hebben binnengehaald, zie ik als een beloning voor onze diensten door de jaren heen.”
De order is goed voor een jaar werk, maar gedurende dat jaar lopen er leasecontracten af en de vervangende voertuigen zullen óók weer beletterd moeten worden. “Er is een logistiek plan van aanpak opgesteld. Beletteren op locatie was in dit geval niet praktisch. We werken daarom in onze eigen werkplaats: elke dag worden twee auto’s onder handen genomen. Twee permanente ‘wisselauto’s’ zorgen ervoor dat de installateurs van Kemkens die dag de weg op kunnen. ’s Avonds komen zij hun ‘nieuwe’ voertuig weer ophalen. Het loopt gesmeerd!”.

Korte lijnen

Persoonlijke aandacht is één van de speerpunten van Wiro Reclame. U wordt direct geholpen, zonder omwegen, door de juiste persoon.

Snelle service

Met spoed een bord of belettering nodig? Wiro Reclame staat bekend om zijn snelle service. In overleg is een korte doorlooptijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Zelf ervaren wat Wiro voor u kan betekenen? Bel 0412 40 19 44 of mail naar info@wiroreclame.nl voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.