Van reclameschilder tot signmaker

Al 44 jaar verzorgt Wiro Reclame beletteringen. In de beginjaren met verf en penseel, inmiddels geheel geautomatiseerd. Maar altijd met dezelfde drang een goed, vakkundig product af te leveren. Waarbij de con-collega regelmatig wordt verslagen door snelheid en prijs.

“Voor -buitengewoon- groot formaat schrikken we al helemaal niet terug. Met de modernste apparatuur in huis zijn alle denkbare beletteringen te realiseren. Daarom weet ook de ‘supercreatief’ van reclamebureau’s ons steeds te vinden. Aandacht en zorg, van eerste idee tot uiteindelijke realisatie en montage, doen de rest.”
Rini van Rodijnen

1976 – 2020: 44 jaar Wiro

Rini en Wilhelmien van Rodijnen startten Wiro Reclame op 1 december 1976. Waar beletteringen aanvankelijk met verf en penseel werden gedaan, gebeurt dit tegenwoordig via de computer. Maar wat nooit verdween, is de drive vakwerk af te leveren. Snelheid en prijs zijn troeven van de Berghemse signmaker, die het totale proces – van ontwerp tot realisatie en montage – in eigen beheer heeft.

Korte lijnen

Persoonlijke aandacht is één van de speerpunten van Wiro Reclame. U wordt direct geholpen, zonder omwegen, door de juiste persoon.

Snelle service

Met spoed een bord of belettering nodig? Wiro Reclame staat bekend om zijn snelle service. In overleg is een korte doorlooptijd mogelijk.

Offerte aanvragen

Zelf ervaren wat Wiro voor u kan betekenen? Bel 0412 40 19 44 of mail naar info@wiroreclame.nl voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.